INSTITUTIONER

Her kan du se og læse mere om institutioner som modul- og pavillonløsninger

INSTITUTIONSBYGGERI

Brugerne i landets institutionsbyggerier er forskellige og det er vores projekter til dem også. Vi har løsningen, uanset om det drejer sig om vuggestue, børnehave, daginstitution, integreret institution eller klubfaciliteter. Vi prioriterer at vores bygninger opfylder brugerens behov, således at byggeriet er et godt sted at arbejde for personalet og skaber optimale betingelser for en god hverdag for børnene. Derfor stiler vi efter at indretningen tilpasses dagligdagen med lyse og rummelige lokaler, god akustik og individuelle indretningsønsker.

Vi fokuserer på at skabe de bedste rammer i institutionen således, at samspillet mellem brugerne og personalet kan fungere på den mest optimale måde. Derudover tilbyder vi at opføre institutionen med svanemærke- og/eller DGNB-certificering, hvilket i den grad lever op til nutidens og fremtidens krav om bæredygtigt byggeri og sundt indeklima.

Udover, at vi bygger med henblik på at opnå certifikater, udføre vi vores bygninger med hensigtsmæssig planløsning udført i gode, slidstærke kvalitetsmaterialer, som garanterer, at bygningerne tåler dagligt brug og slitage. 

Gennem kontinuerligt arbejde på at optimere vores processer med fokus på energieffektivitet, sikrer vi en effektiv og velkoordineret produktionsproces og sparer årligt betydelige mængder energi på hvert enkelt byggeprojekt.

Et godt indeklima er lig med trivsel.
Derfor er det essentielt, at vælge bæredygtigt byggeri med certifikater, som svanemærket eller DGNB, da der stilles strenge krav til hele byggeriets livscyklus. Det vil sige, at vi tager hensyn til hele bygningens livscyklus, herunder design, opførelse, drift og nedrivning. Når vores brugte standardmoduler bliver afhentet efter endt lejeperiode, opbevares de og gennemgår en renovering, så de fremstår som nye og passer til forholdene i et kommende nyt byggeri.

Vælges en løsning uden certifikat, er bæredygtigheden i byggeriet stadig en vigtig faktor for JYTAS. Vi vægter bl.a. indeklimaet højt, hvor vi sikrer sunde og stabile indeklimaforhold for både børn og personale. Materialerne der anvendes er miljø- og indeklimavenlige produkter, såsom ECOLABEL og størstedelen af dem har miljøvaredeklarationen (EPD), hvilket sikre en sund bygning med lav miljøbelastning.

Vores løsninger kan lejes, når der er behov for ekstra plads i institutionen. Fleksibiliteten betyder, at modulerne kan tilpasses ethvert behov og ønske – og derved er man altid sikret en hensigtsmæssig udnyttelse af lokalerne. Hvis behovet for ekstra lokaler daler, afhenter vi modulerne igen – det betyder ingen unødvendige lokaleomkostninger på budgettet. At leje moduler kan derfor være den rette løsning, når behov og økonomi skal hænge fornuftigt sammen.

Børnehuset Maglemosen

Specifikke behov?

Har du specifikke behov? Kontakt os – vores dygtige team står klar til at gøre dig klogere på mulighederne.

Kontakt