Børnehuset Regnbuen, Smørum

Tilbygning til Børnehuset Regnbuen med et legende udtryk.

Størrelse:

535 m2

Bygherre:

Egedal Kommune

Entrepriseform:

Totalentreprise

Lokation:

Råbrovej 16, 2765 Smørum

Om projektet

Da Egedal Kommune stod overfor at skulle udvide institutionen Børnehuset Regnbuen, faldt valget på modulbyggeri fra JYTAS.

Institutionen er en tilbygning til eksisterende faciliteter og indeholder rum til leg og aktiviteter, med fokus på trivsel og velvære for 39 vuggestuebørn og 12 medarbejdere. Institutionen er bl.a. bygget med motorikrum, stillerum, gruppeog aktivitetsrum, siderum mm. Stillerummene er indrettet med madrasser og puder samt et afdæmpet lys, hvor børn med behov kan finde ro.

Interiøret i fællesarealerne skaber små nicher og indbyder til leg i institutionens små kroge. To af toiletterne har direkte adgang ud til legepladsen, så de er nemt tilgængelige, når børnene og de voksne er udenfor.

Institutionen tilbyder optimale indeklimaforhold med genindvindings- og klimaanlæg, som skaber gode luft- og temperaturforhold på stuerne.

Modulerne til institutionen er bygget i egne opvarmede produktionshaller og blev leveret, da de var 90% færdige. Det betød, at perioden fra byggestart til indflytningsdagen var meget kort. Børnehuset Regnbuen tåler fuldt og helt sammenligning med traditionelt byggeri og overholder selvfølgelig kravene i det nyeste bygningsreglement.