MODULBYGGERI

Modulbyggeri uden begrænsninger

Vi har specialiseret os i præfabrikeret modulbyggeri, som kan tilpasses ethvert tænkeligt behov, der kan opstå i det offentlige og private rum – lige fra kontorbygninger og institutioner til hospitaler og plejehjem. For at efterleve vores mål om at sætte den enkelte kundes ønsker i fokus, tilbyder vi både salg og udlejning af vores pavillon- og modulbyggerier.

Alternative løsninger

Vi producerer og leverer alternative kvalitetsløsninger til traditionelt byggeri, der typisk indebærer store omkostninger og en lang opførelsesperiode. Hos JYTAS reduceres både omkostninger og leveringstid på et nøglefærdigt kvalitetsbyggeri væsentlig i forhold til andre byggeformer – ikke fordi vi går på kompromis med hverken kvalitet eller funktionalitet, men fordi vi har optimeret samtlige led i byggefasen.

Vores byggeri er en moderne og tids­svarende løsning på pladsproblemer, som fuldt og helt tåler sammenligning med traditionelt byggeri. Der er mange fordele ved at vælge præfabrikeret byggeri frem for traditionelt byggeri, og de taler deres eget tydelige sprog:

  • Flytbare og fleksible løsninger
  • Kort leveringstid og hurtig opstilling
  • Leje eller køb efter behov
  • Individuelt tilpasset indretning
  • Sunde og stabile indeklimaforhold
  • Opfylder alle krav i gældende bygningsreglement
  • Opføres i lavenergiklasse 2020
  • Kan opføres med Svanemærket og DGNB-Guld certifikat

Et minimum af byggerod

Alle vores pavillon- og modultyper bygges i vores egne produktionshaller så langt frem i processen, at bygningerne er ca. 80 % færdige, når de leveres. Det betyder, at perioden fra byggestart til indflytningsdagen er meget kort, og selve opførelsen sker med et minimum af byggerod på leveringsadressen. Leveringstiden er på ca. 8-10 uger i hele landet – dog afhængigt af projektets størrelse.

Præfabrikeret byggeri  Molslinjen, Aarhus C

Rum, der indbyder til trivsel

Vores byggeri tilbyder lyse og rummelige lokaler med god akustik, hvor individuelle indretnings­ønsker opfyldes, og hvor der ikke gås på kompromis med kvaliteten. Mekanisk ventilation med genindvinding sikrer sunde og stabile indeklimaforhold, der minimerer gener som allergi og hovedpine, og dermed skaber et godt miljø. Derudover sørger intelligent dagslysstyring, der er et stabilt, fleksibelt og i den grad fremtidssikret system, for en naturlig og behagelig belysning. Samtidigt kan det give en energibesparelse på helt op til 70 % sammenlignet med traditionel belysning og dermed bidrage til en mere miljøvenlig og bæredygtig fremtid i byggeriet. 

Kort sagt ­– vi tilpasser den indvendige indretning efter ønske, så faciliteterne opfylder behovet.

Vi bygger i kvalitetsmaterialer med omtanke og et minimum af vedligehold, hvor løsningerne både kan anvendes ved midlertidige og permanente pladsproblemer og placeres fritstående eller som tilbygning til eksisterende faciliteter. Desuden er der ingen begrænsninger og fleksibiliteten skaber mulighed for et anderledes og arkitektonisk udtryk, hvor JYTAS faciliteterne både kan matche eksisterende byggeri, eller skabe en flot kontrast.

Byggeprocessen fra start til slut

Modulerne bygges i vores egne produktionshaller så langt frem i processen, at bygningerne er ca. 80 % færdige, når de leveres. Det betyder, at perioden fra byggestart til indflytningsdagen er meget kort, og selve opførelsen sker med et minimum af byggerod på leverings-adressen.

Byggeriet bliver produceret af rumstore præfabrikerede moduler, som fremstilles i vores produktionshaller. Herefter transporteres modulerne ud til byggegrunden, hvor de sammenbygges til et nøglefærdigt byggeri. Den afsluttende finish laves på opstillingsstedet af vores erfarne opstillerteam af håndværkere.

Udvalgte projekter