KVALITETESHÅNDVÆRK,
FLEKSIBILITET OG
 NYTÆNKNING

Om JYTAS

JYTAS er en af landets ældste byggevirksomheder, og den mangeårige erfaring i branchen sikrer vores kunder professionelle kvalitetsbyggerier og hurtig levering overalt i landet.

JYTAS blev grundlagt i Århus i år 1910, hvor virksomheden fungerede som en del af en større tømmerhandel. Lige siden har virksomheden været inde i en konstant udvikling, og i dag udvikler, producerer, sælger og markedsfører mere end 90 medarbejdere JYTAS’ løsninger.

Virksomheden har udviklet sig fra at beskæftige sig med mange forretningsområder til at koncentrere sig om præfabrikeret modulbyggeri, hvor JYTAS’ kernekompetencer ligger i dag.

Oprindelige værdier

Nøgleordene i JYTAS’ historie er kvalitet og innovation, og disse begreber har altid spillet en central rolle for virksomheden – og gør det stadig!

Selvom JYTAS har udviklet sine forretningsområder gennem tiden, har virksomheden altid arbejdet efter de oprindelige værdier: Kvalitetshåndværk, fleksibilitet og nytænkning!

Pressemeddelelse

Ring og hør mere om leje af modulet.

Vi kan kontaktes på nedenstående adresse, telefonnummer og e-mail. Vi står klar til at hjælpe - hvad enten du har spørgsmål til bygningen, opstilling eller lejeperiode.

JYTAS A/S

Århusvej 211, 8464 Galten
Tlf. 86 94 68 00
jytas@jytas.dk

Vores værdier

Z

Kvalitetshåndværk

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores byggerier – det er her vi differentierer os! Og vores projekter lever altid op til den gældende lovgivning – og lidt til!

}

Fleksibilitet

Vi er stolte af den store fleksibilitet, vi tilbyder vores kunder. Vores løsninger er skræddersyet til den enkelte kundes behov – hos os er der ingen begrænsninger!

Engagement

Vi forventer et højt engagement af os selv. Kun sådan kan vi skabe de bedste relationer, de bedste løsninger og det bedste arbejds-klima! Vi deltager aktivt og er engagerede!

Nytænkning

Vi har altid fokus på innovative tiltag. For at kunne levere de bedst mulige løsninger, satser vi på nytænkning og investerer i udvikling – hver dag, året rundt!

Gensidig respekt

Vi behandler andre, som vi selv ønsker at blive behandlet. Med gensidig respekt og tillid opbygger vi relationer til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Bæredygtighed

Vi har bæredygtighed og miljø på dagsordenen i JYTAS, og vi er bevidste om vigtigheden i at fremme og udbrede bæredygtighed i byggebranchen.

Specialister i præfabrikeret modulbyggeri

JYTAS afhjælper enhver form for pladsmangel – professionelt og hurtigt!

 

Modulbyggeri i høj kvalitet

Vi har specialiseret os i præfabrikeret modulbyggeri, der kan tilpasses ethvert tænkeligt behov, der kan opstå i det offentlige og private rum – lige fra kontorbygninger og institutioner til hospitaler og plejehjem. For at efterleve vores mål om at sætte den enkelte kundes ønsker i fokus, tilbyder vi både salg og udlejning af vores byggerier.

Alternative løsninger

Vi producerer og leverer alternative kvalitetsløsninger til traditionelt byggeri, der typisk indebærer store omkostninger og en lang opførelsesperiode. Hos JYTAS reduceres både omkostninger og leveringstid på et nøglefærdigt kvalitetsbyggeri væsentlig i forhold til andre byggeformer – ikke fordi vi går på kompromis med hverken kvalitet eller funktionalitet, men fordi vi har optimeret samtlige led i byggefasen.

Modulerne bygges i vores egne produktionshaller så langt frem i processen, at bygningerne er ca. 80 % færdige, når de leveres. Det betyder,
at perioden fra byggestart til indflytnings-dagen er meget kort, og selve opførelsen sker med et minimum af byggerod på leveringsadressen.

Ingen begrænsninger

Vores modulbyggeri indeholder utallige muligheder – både hvad angår bygningens størrelse, indretning og udnyttelse. Ved at tilgodese den enkelte kundes behov skaber vi unikke kvalitetsløsninger, der både er funktionelle, tidssvarende og fleksible – og ikke mindst helt uden begrænsninger!

Om JYTAS - Børnehuset Maglemosen

Kvalitetshåndværk og fleksibilitet

Gennem tiden har vi koncentreret produktionen omkring præfabrikation af moduler, og dette sammen med, at vi har egen tegnestue samt egne autoriserede serviceafdelinger på el- og vvs-området, har betydet stor fleksibilitet. Disse autorisationer sikrer en optimal koordinering af byggeprojekternes planlægning og udførelse.

Virksomhedens medarbejdere danner tilsammen en bred palette af kompetencer, der kombineret med vores kapacitet gør JYTAS i stand til at udføre alle opgaver inden for byggeri.

Vores målsætning er at virke som samarbejdspartner og ikke “kun” som leverandør, for derigennem at opnå et godt resultat såvel økonomisk som kvalitetsmæssigt inden for præfabrikeret byggeri til glæde og gavn for alle involverede parter.