UNDERVISNING

Her kan du se og læse mere om vores undervisningsfaciliteter

UNDERVISNING

Vores bygninger er præfabrikerede moduler, som produceres i vores egne produktionshaller, og dernæst sammensættes til en fuld funktionsdygtig undervisningsinstitution på leveringsadressen. Byggeriets vigtigste fordel er den store fleksibilitet, der betyder, at modulerne kan tilpasses ethvert behov og ønske. Derfor er vores løsninger særdeles velegnet til alle former for undervisningsfaciliteter til børn, unge og voksne.

Vores byggekoncept tilbyder lyse og rummelige undervisningslokaler med god akustik. Mekanisk ventilation med genindvinding sikrer desuden sunde og stabile indeklimaforhold, der minimerer gener som allergi og hovedpine. Sådan skabes et godt miljø til læring og trivsel.

Fleksibilitet, der indbyder til læring.
Vi udlejer vores moduler, når behovet for midlertidige undervisningslokaler opstår. Gennem en lejeaftale løses et akut pladsproblem samtidig med, at økonomien er i faste rammer – der er ingen uforudsete udgifter. Konceptets fleksibilitet betyder, at modulerne kan flyttes mellem lokationer, og systemet kan derfor også fungere som bufferløsning ved en større renovering af flere undervisningsinstitutioner.

Er der brug for plads til flere elever end forventet, kan der hurtigt etableres nye undervisningslokaler – og omvendt kan antallet af moduler reduceres, hvis antallet af elever falder.

Undervisning

Nye undervisningsfaciliteter?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak med en af vores dygtige medarbejdere.

Kontakt