KONTORER

 Her kan du se og læse mere om vores kontorbyggerier til bl.a.
Molslinjen A/S, Norlys Energy Traiding A/S og Statoil Refining Denmark A/S

KONTORBYGGERI

Vi kan levere jeres nye administrationsbygning, kontor eller mødefaciliteter – og endda med meget kort leveringstid i forhold til traditionelt byggeri. Vores præfabrikerede moduler tilbyder uendelige indretningsmuligheder, hvilket betyder frihed til at vælge rammerne for jeres specifikke ønsker – alle behov kan imødeses.

Modul- og pavillonbygninger indbyder til et godt arbejdsmiljø med lyse rum, god akustik og ventilation med genindvinding, som sikrer et sundt og stabilt indeklima. Der er ingen generende søjler eller bærende skillevægge i byggeriet, hvilket betyder fleksibilitet i forhold til indretning og udnyttelse.

At få løst et akut pladsproblem kræver ikke langvarige investeringer – med modul- og pavillonbyggeri er enhver virksomhed sikret den fleksibilitet, der er nødvendig for at tilpasse sig et komplekst marked.

Konceptets fleksibilitet betyder mulighed for op eller ned skalering. Dvs. at modulerne både kanflyttes, udvides og reduceres – uanset om der skal udvides eller etableres nye kontorer.

Leje uden bekymringer

Vores løsninger tilbydes både som køb eller leje – alt efter behov. Vælger man en lejeløsning, vælger man også kontorfaciliteter uden bekymringer. Ejendomsservice er en del af vores lejeaftale, og vi er i hele perioden ansvarlige for service samt forebyggende vedligeholdelse.

Se eksempler og få inspiration i projekterne nedenfor.
Læs også mere om vores flotte byggeri til Molslinjen her, som bl.a. er beklædt med bæredygtige facadeplader fra Rockpanel.

Kontorbyggeri

Nyt kontorbyggeri?

Vores dygtige konstruktører står klar til at hjælpe og imødekomme jeres ønsker til nye kontorfaciliteter.
Kontakt os allerede i dag og hør mere om de mange muligheder.

Kontakt