Norlys Holding A/S

2-etagers kontorbygning til Norlys i Aalborg

Størrelse:

1.300 m2 – 2 plan

Bygherre:

Norlys Holding A/S

Entrepriseform:

Totalentreprise

Lokation:

Over Bækken 4, 9000 Aalborg

Om projektet

Norlys Holding A/S

Til Norlys i Aalborg har vi opført en tilbygning til eksisterende kontorfaciliteter på to etager. Bygningen på 1.300 m2 blev opført på kun 75 dage og indeholder bl.a. storrumskontor, mødelokaler, tekøkken og loungeområde mm.

I byggeriet har der været stort fokus på medarbejdernes trivsel, hvor bl.a. belysningen spiller en stor rolle, når der bruges mange timer inden døre. Derfor er der i bygningen etableret et Dali lysstyringssystem, som automatisk tilpasses det naturlige lysindfald fra de store vinduespartier. Desuden er faciliteterne etableret med fokus på behagelig akustik, hvor der er implementeret specielle udskiftelige gulvtæpper.

Norlys Holding A/S har et specifikt behov for nedkøling af it-systemer i bygningens storrumskontor, hvorfor der er etableret køl ved brug af diffust kølesystem i akustiklofter fra Rockfon – her fungerer de akustiske loftplader som et stort indblæsningsarmatur. Den friske luft siver langsomt gennem hele overfladen i det nedhængte loft med diskrete indblæsningsarmaturer, som sikrer det nødvendige luftskifte helt uden støj og træk.

Bygningen er desuden tilkoblet den eksisterende kontorbygning med en mellemgang af glas således, at medarbejderne har let adgang kontorfaciliteterne imellem.