SUNDHED OG FORSKNING

Her kan du se og læse mere om vores projekter og byggerier

SUNDHED OG FORSKNING

Vi opfylder kundetilpassede kvalitetsløsninger til hele sundheds- og forskningssektoren, med specifikke og alternative løsninger. Kvalitetsmoduler underbygger individuelle behov med stort fokus på funktionalitet og med brugeren i fokus.

Vores byggerier kan anvendes som midlertidige løsninger i forbindelse med ombygning, eller som en permanent løsning. Desuden kan de skaleres op og ned alt efter behov. Fleksibiliteten betyder, at modulerne kan flyttes rundt – og derved er man altid sikret en hensigtsmæssig udnyttelse af lokalerne. Hvis behovet for ekstra lokaler daler, afhenter vi modulerne igen – det betyder ingen unødvendige lokaleomkostninger på budgettet. At leje moduler kan derfor være den rette løsning, når behov og økonomi skal hænge fornuftigt sammen. 

Kort leveringstid

Modulerne bygges i egne produktionshaller, hvor processen er upåvirket af vind- og vejrforhold. Med vores optimerede byggeproces er leveringstiden på et nøglefærdigt byggeri blot 8-10 uger i hele landet. Desuden er modulerne omkring 90 % færdige, når de leveres og selve opførelsen sker med et minimum af byggerod på leveringsadressen.

Vi har tidligere hjulpet bl.a. Rigshospitalet, Hvidovre Hospital, Bispebjerg Hospital, Regionshospitalet Horsens og Roskilde Sygehus med at løse deres pladsproblemer.

Så står I og mangler plads på sengeafsnittet, nye laboratorier, eller mangler I flere undersøgelsesrum? Så tøv ikke med at kontakte os.

Sundhed og forskning

Brug for udvidelse af hospitalsfaciliteterne?

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt