SPECIAL PROJEKTER

Her kan du læse mere om vores special projekter

SPECIAL PROJEKTER

Mange års erfaring i præfabrikeret modulbyggeri, har gjort os til eksperter i at bygge unikke løsninger til kunder, som stiller krav til byggeriet. God erfaring gør det desuden muligt for os, at bygge løsninger i fællesskab med kunden, med øje for behovet.

Afdelingerne i landets regioner er vidt forskellige – og det er vores løsninger til dem også. Vi leverer special projekter i form af helikopterbaser, ambulancebaser– og haller, bygninger til fødevarekontrol og mange andre løsninger med forskellige behov. Vi fokuserer på at skabe de bedste rammer for brugerne således, at bygningen fungere på den mest optimale måde. En hensigtsmæssig planløsning udført i gode, slidstærke materialer bidrager til netop til dette.

Vores løsninger kan skaleres op og ned alt efter behov. Fleksibiliteten betyder, at modulerne kan flyttes rundt – og derved er man altid sikret en hensigtsmæssig udnyttelse af lokalerne. Hvis behovet for ekstra lokaler daler, afhenter vi modulerne igen – det betyder ingen unødvendige lokaleomkostninger på budgettet. At leje moduler kan derfor være den rette løsning, når behov og økonomi skal hænge fornuftigt sammen.

Vi bygger i kvalitetsmaterialer med et minimum af vedligehold, hvor modulerne både kan anvendes ved midlertidige og permanente pladsproblemer og placeres fritstående eller som tilbygning.

Special projekter

Brug for et specielt projekt?

Kontakt vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe med ethvert behov.

Kontakt