BOLIGER

Her kan du se og læse mere om vores kvalitetsboliger

BOLIGER MED HØJ KVALITET

Præfabrikeret byggeri er den ideelle løsning i forhold til fleksible og bruger­tilpassede ældreboliger, plejehjem, studieboliger og meget mere.

Modulbyggeri fungerer både som midlertidige løsninger ved renovering eller genhusning af eksisterende byggeri, som nye permanente faciliteter eller som udvidelse til eksisterende byggeri.

JYTAS leverer kvalitetsboliger til den enkelte situation, uanset om der er tale om en midlertidig løsning  eller permanente boligfaciliteter. Vi leverer funktionelle boligkoncepter uden begrænsninger i størrelse, indretning og udnyttelse med kort leveringstid, til en fordelagtig pris. Desuden kan vi leverer med minimal rod på byggepladsen, da vores moduler er 80 % færdige, når de ankommer på leveringsadressen.

Hos JYTAS bygger vi både energivenligt og med fokus på et sundt indeklima, hvor vi bl.a. installerer mekanisk ventilation med genindvinding. Vores løsninger tilbydes både som køb eller leje – alt efter behov.

Ved køb kan specifikke arkitektoniske detaljer integreres, hvor udtrykket kan afrunde det arkitektoniske ønske til boligens udtryk.

Fleksibiliteten i indretningen af boligen betyder ingen unødvendige lokaleomkostninger på budgettet, da modulerne let kan flyttes, udvides eller reduceres, så boligen matcher ønske og behov.

Kodeordene for vores modulbyggeri er fleksibilitet og kvalitet – fleksibilitet for­di konceptet kan tilpasses den enkelte brugers individuelle behov, og kvalitet fordi byggeriet fuldt og helt lever op til kravene i det gældende bygningsreg­lement.

Hos JYTAS bygger vi altid med brugeren i fokus, hvor vi tilbyder lyse og rummelige lokaler med god akustik, sundt indeklima og veltilpassede rum, hvor der selvfølgelig er plads til hvad end brugerne har behov for bl.a. sengelifte m.v.

Læs om vores flotte Studielandsbyen, hvor gammelt møder nyt og se et eksempel på mulighederne for ældreboliger her.

 

Kvalitetsboliger

BOLIGER MED HØJ KVALITETPræfabrikeret byggeri er den ideelle løsning i forhold til fleksible og bruger­tilpassede ældreboliger, plejehjem, studieboliger og meget mere. Modulbyggeri fungerer både som midlertidige løsninger ved renovering eller genhusning af eksisterende byggeri, som nye permanente faciliteter eller som udvidelse til eksisterende byggeri. JYTAS leverer kvalitetsboliger til den enkelte situation, uanset om der er tale om en midlertidig løsning  eller permanente boligfaciliteter. Vi leverer funktionelle boligkoncepter uden begrænsninger i størrelse, indretning og udnyttelse med kort leveringstid, til en fordelagtig pris. Desuden kan vi leverer med minimal rod på byggepladsen, da vores moduler er 80 % færdige, når de ankommer på leveringsadressen.Hos JYTAS bygger vi både energivenligt og med fokus på et sundt indeklima, hvor vi bl.a. 

Specielle ønsker til et boligprojekt?

Kontakt os, hvis du har specielle ønsker – vores dygtige team står klar til at guide og fortælle om mulighederne.

Kontakt