BOLIGER

Her kan du se og læse mere om vores kvalitetsboliger

KVALITETSBOLIGER

Præfabrikeret byggeri er den ideelle løsning i forhold til fleksible og bruger­tilpassede ældreboliger og plejehjem. Både som midlertidige løsninger ved renovering af eksisterende byggeri eller som permanent udvidelse af facilite­terne.

Kvalitetsboliger til den enkelte situation, uanset om der er tale om en midlertidig løsning i forbindelse med ombygning, eller permanente boligfaciliteter. Vi leverer funktionelle boligkoncepter uden begrænsninger i størrelse, indretning og udnyttelse med kort leveringstid, til en fordelagtig pris. Hos JYTAS bygger vi både energivenligt og med fokus på et godt indeklima, hvor vi installerer mekanisk ventilation med genindvinding.Vores løsninger tilbydes både som køb eller leje – alt efter behov.

Ved køb kan specifikke arkitektoniske detaljer integreres og afrunde ønsket til boligens udtryk. Fleksibiliteten i indretningen af boligen betyder ingen unødvendige lokaleomkostninger på budgettet, da modulerne let kan flyttes, udvides eller reduceres, så boligen matcher ønske og behov.

Kodeordene for vores modulbyggeri er fleksibilitet og kvalitet: Fleksibilitet for­di konceptet kan tilpasses den enkelte brugers individuelle behov, og kvalitet fordi byggeriet fuldt og helt lever op til kravene i det gældende bygningsreg­lement. Byggeriet tilbyder lyse og rummelige lokaler, hvor der selvfølgelig er plads til sengelifte m.v.

Læs om vores flotte Studielandsbyen, hvor gammelt møder nyt.

 

Kvalitetsboliger

Specielle ønsker til et boligprojekt?

Kontakt os, hvis du har specielle ønsker – vores dygtige team står klar til at guide og fortælle om mulighederne.

Kontakt