INSTITUTIONER

Her kan du se og læse mere om institutioner som modul- og pavillonløsninger

INSTITUTIONSBYGGERI

Brugerne i landets institutionsbyggerier er forskellige og det er vores projekter til dem også. Vi har løsningen, uanset om det drejer sig om vuggestue, børnehave, daginstitution, integreret institution eller klubfaciliteter. Vi prioriterer at vores bygninger opfylder brugerens behov, således at byggeriet er et godt sted at arbejde for de ansatte og skaber optimale betingelser for en god hverdag for børnene. Derfor stiler vi efter at indretningen tilpasses dagligdagen med lyse og rummelige lokaler, god akustik og individuelle indretningsønsker.

Vi fokuserer på at skabe de bedste rammer for institutionens brugere således, at samspillet mellem brugerne og personalet kan fungere på den mest optimale måde. En hensigtsmæssig planløsning udført i gode, slidstærke kvalitetsmaterialer garanterer, at bygningerne tåler dagligt brug og slitage.

Et godt indeklima er lig med trivsel.
Derfor vægter vi ventilationen i bygningerne højt, hvor vores pavillon- og modulbyggerier leveres med decentrale ventilationsanlæg i alle nødvendige opholdsrum. Det sikrer sunde og stabile indeklimaforhold for både børn og voksne.

Vores løsninger kan lejes, når der er behov for ekstra plads i institutionen. Fleksibiliteten betyder, at modulerne kan tilpasses ethvert behov og ønske – og derved er man altid sikret en hensigtsmæssig udnyttelse af lokalerne. Hvis behovet for ekstra lokaler daler, afhenter vi modulerne igen – det betyder ingen unødvendige lokaleomkostninger på budgettet. At leje moduler kan derfor være den rette løsning, når behov og økonomi skal hænge fornuftigt sammen.

Institutionsbyggeri

Specifikke behov?

Har du specifikke behov? Kontakt os – vores dygtige team står klar til at gøre dig klogere på mulighederne.

Kontakt