Daginstitution Søtorp, Rødovre

Flot tilbygning med arkitektoniske detaljer

Størrelse:

206 m2

Bygherre:

Rødovre Kommune

Entrepriseform:

Totalentreprise

Lokation:

Vedelavej 2, 2610 Rødovre

Om projektet

Søtorp – en arkitektonisk flot tilbygning

Institutionen havde akut pladsmangel – dét har vi gjort noget ved.

Da den integrerede daginstitution Søtorp i Rødovre Kommune stod overfor en udvidelse, blev løsningen en flot tilbygning opført som præfabrikeret modulbyggeri fra JYTAS. Byggeriet blev leveret på bare 6 måneder fra projektstart til endelig aflevering.

Tilbygningen på 206 m2 er sammenbygget med de eksisterende faciliteter og er opbygget som en kegleform.

Bygningen består af to grupperum med siddenicher i to vindueskarme ud mod legepladsen, indbygget skydedør og adgang til et større puslerum med både åbne og lukkede toiletbåse samt hæve/sænke pusleborde. I forrummet er der indbyggede skabe og adgang til to toiletter, hvor funktionalitet og brugervenlighed er tænkt ind i byggeriet ved, at det ene er handicapvenligt, og det andet med direkte adgang til legepladsen, hvilket gør det nemt tilgængeligt, når børnene og personalet er udenfor. Sådanne løsninger gør det ekstra praktisk i både børnenes og personalets hverdag.

Store vinduespartier og ovenlysvinduer sikre et godt og naturligt lysindfald og intelligent lysstyringssystem sørger for, at der er et godt lys især i de mørke måneder. Udenfor er der etableret flisebelagte og overdækkede terrasser, som gør det muligt for børn og personale, at opholde sig udendørs i tørvejr.

Facaderne er beklædt med smukke trælameller, der harmonerer flot med de grønne omgivelser og legepladsen har fået en gennemgribende renovering, så læringsmiljøerne nu i endnu højere grad understøtter institutionens naturfaglige profil.