Børnehuset Kærhuset

Daginstitution i to plan til Børnehuset Kærhuset, Rødovre Kommune

Størrelse:

1.450 m2

Bygherre:

Rødovre Kommune

Entrepriseform:

Totalentreprise

Lokation:

Ruskær 35, 2610 Rødovre

Om projektet

Børnehuset Kærhuset

JYTAS har opført en daginstitution til Rødovre Kommune. Institutionen er på 1.450 m² i 2 plan og har kapacitet til 160 børn og 40 ansatte.
Bygningen indeholder bl.a. 8 grupperum – 4 på hver etage, 4 puslerum – 2 på hver etage med direkte udsigt til grupperum. 6 rummelige fællesområder med garderobe samt plads til leg i direkte forbindelse til grupperum.

Institutionen har desuden en flot atriumgård med adgang til øvrige lokaler, elevator, køkken, kontorer, samtalerum, handicaptoiletter, lyse og rummelige personalerum med tekøkken og delevenligt område til møder samt direkte adgang til garderobe, toiletter og bad.

Bygningen er opført jf. BR18 med lavenergi-moduler med en høj indvendig loftshøjde på ca. 270 cm og med nedhængt lyddæmpende akustikloft, hvilket skaber gode lydforhold. Desuden er daginstitutionen ligeledes opført med vandbåren varme tilsluttet en varmepumpeløsning luft/vand og central ventilation med genindvinding i alle rum – dette sikrer et godt indeklima for børn og personale.

Bygningen er beklædt med bæredygtige og vedligeholdelsesfrie Rockpanel facadeplader i mange forskellige farver, som giver et moderne, farverigt og tidløst udtryk.

Vi udlejer vores moduler, når behovet for midlertidige lokaler opstår. Gennem en lejeaftale løses et akut pladsproblem samtidig med, at økonomien er i faste rammer – der er ingen uforudsete udgifter.

 

Fotos: Rockpanel