Børnehuset Kærhuset

Daginstitution i to plan til Børnehuset Kærhuset, Rødovre Kommune

Størrelse:

1.450 m2

Bygherre:

Rødovre Kommune

Entrepriseform:

Totalentreprise

Lokation:

Ruskær 35, 2610 Rødovre

Om projektet

JYTAS har opført en ny daginstitution til Rødovre Kommune beliggende i Rødovre. Institutionen er på 1.450 m² i 2 plan og har kapacitet til 160 børn og 40 ansatte.
Bygningen indeholder bl.a. 8 grupperum – 4 på hver etage, 4 puslerum – 2 på hver etage med direkte udsigt til grupperum. 6 rummelige fællesområder med garderobe samt plads til leg i direkte forbindelse til grupperum. Flot atriumgård med adgang til øvrige lokaler, elevator, køkken, kontorer, samtalerum, handicaptoiletter, lyse og rummelige personalerum med tekøkken og delevenligt område til møde samt direkte adgang til garderobe, toiletter og bad.

Bygningen er opført jf. BR18 med lavenergi-moduler med en høj indvendig loftshøjde på ca. 270 cm og med nedhængt lyddæmpende akustikloft. Daginstitutionen er ligeledes opført med vandbåren varme tilsluttet en varmepumpeløsning luft/vand og central ventilation med genindvinding i alle rum – dette sikrer et godt indeklima for børn og personale. Bygningen er beklædt med vedligeholdelsesfrie Rockpanel facadeplader i valgfrie farver, som giver et moderne og tidløst udtryk.