JOB HOS JYTAS

Er du vores næste kollega?

Ledige jobs

Vi har i øjeblikket to ledige jobs hos JYTAS. Læs mere nedenfor. 

Vi søger i øjeblikket en selvstændig byggeleder til Sjællandsområdet, som gerne skal have kendskab til Svanemærket og DGNB. Læs meget mere om den spændende stilling her.

Deudover søger vi en dygtig og erfaren elektriker til vores serviceafdeling med opgaver i forbindelse med boligforeninger og mindre bygge- og renoveringsopgaver. Læs mere om stillingen her.

Ledige jobs

Vi er altid på udkig efter nye kollegaer, så du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.
Send den til job@jytas.dk – vi glæder os til at høre fra dig.

Følg gerne med på LinkedIn eller Facebook, hvor vi løbende offentliggør nye ledige stillinger og spændende nyheder.

En attraktiv arbejdsplads
Hos JYTAS er vi bevidste om, at vores medarbejdere er en vigtig ressource. Derfor stræber vi hele tiden efter at tilbyde dem en attraktiv arbejdsplads. For at sikre at både virksomhedens og medarbejdernes behov opfyldes bedst muligt, anser vi en tæt dialog mellem ledelse og medarbejdere for en afgørende faktor i hverdagen.

Vores medarbejderes kompetencer spænder bredt, og medarbejderstaben favner over alt lige fra håndværkere og bygningskonstruktører til administrations- og marketingafdeling. Vi ligger stor vægt på både faglig og personlig udvikling, hvorfor efteruddannelse og kurser er en fast del af vores medarbejderes hverdag. Dette sikrer, at virksomhedens faglige viden konstant er opdateret, og at medarbejderne også arbejder med at udvikle deres personlige kompetencer.

Et fagligt bredt medarbejderteam
Vi har stort set alle kompetencer med i vores organisation – lige fra salg, konstruktører samt projekt-, produktions-, og montage ligesom vi også har el- og VVS-installatører inhouse. Dette skaber en god føling indenfor alle byggeriets fagrupper, styrker samarbejdet kollegaer imellem og skaber et godt flow i hele byggeprocessen.

Klare ambitioner
Vores vision og målsætning er klar – vi vil være de bedste på markedet! JYTAS’ ambitioner er store og for at indfri disse, skal vores medarbejdere være motiverede og engagerede. Til gengæld betaler en god præstation sig, og vi er bevidste om, at en vedvarende indsats og optimal udnyttelse af kompetencer gør en forskel og skal belønnes.

Som ansøger hos JYTAS, gør vi dig opmærksom på følgende:
Når du indsender din ansøgning, uanset om det er uopfordret eller til et specifikt stillingsopslag, giver du samtidig samtykke til, at JYTAS må anvende de indsendte oplysninger til behandling af din ansøgning.

  • Oplysninger modtaget i forbindelse med ansøgninger anvendes udelukkende til rekruttering til JYTAS og videregives ikke til nogen tredjepart, men kan blive delt med relevante ledere internt i virksomheden.
  • Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt.
  • Der vil ikke blive indhentet referencer uden dit samtykke.
  • I tilfælde af et afslag, vil din ansøgning og dertilhørende dokumenter blive slettet, så snart behandlingen af din ansøgning har fundet sted.
  • I tilfælde af en ansættelse henleder vi din opmærksomhed til vores interne persondatapolitik.

Hvis du har yderligere spørgsmål i forbindelse med ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte os via mail jytas@jytas.dk eller ved at ringe til os på tlf.: 8694 6800.